Fasan på italiensk
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Parter fasanen i 8 stykker. Brun fasan og hvidløg godt i smør i en sauterpande.
Tilsæt salt og peber. Hæld hvidvinseddiken ved, og lad det simre ved svag varme uden låg til hvidvinseddiken er så godt som fordampet.
Tilsæt hvidvin og lad det stå, stadig ved svag varme, til halvdelen af vinen er tilbage. Purerede tomater, fond eller bouillon, vand og estragon tilsættes. Lad det surre yderligere 15 min. eller længere, afhængig af fasanens alder. Prøv at stikke i stykkerne med en kødnål for at vurdere mørheden. Tilsæt de friske tomater og lad retten stå ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Server evt. med råstegte grønsager. |
|
Opskriften er vist 31152 gange,
og udskrevet 1009 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer S.B. - 2017-11-27 07:50:07 Super lækkert! Selv børnene og svigermor nød retten og spiste helt op. Vi fik både ris og kartofler til, jeg er dog selv mest til ris. karl.alminde - 2005-01-01 01:01:01 nemt at tilberede - smager herligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne