Marineret Hare
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de groveste hinder og sener fra hove, køller og ryg. Knæk ryggen et par steder. Læg haren i en marinade af ½ rødvin og 1/3 vand, laurbærblade og enebær Ca. 1 døgn.
Tør harestykkerne af og bind spækskiverne om dem. Brun dem i gryde og steg dem evt. færdig i gryden med tilsætning af lidt marinade, bouillon og evt. mælk. Stegetid ca ¾-1½ time. Eller læg de brunede kødstykker i bradepanden, hæld væske ved og steg dem i ¾-1½ time ved 180 grader. Si skyen og skum den, tilsæt meljævning og smag saucen til med salt, lidt sukker og evt. mere rødvin. Tag spækket af haren. Skær fileterne fra ryggen, del dem i nogle skiver på skrå og læg dem tilbage på rygbenet. Skær så pæne skiver, som muligt, af køller og bove. Ryggen serveres i første omgang. I næste omgang bruges rygbenet som sokkel for kødet fra bove og køllen. Dæk kødet med lidt sauce. Rødvinstoppe på brødcroutoner eller Brunede æbler er velegnet garniture. Giv hvide eller små smørristede kartofler til. |
|
Opskriften er vist 13907 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne