Rensdyrfilet med honningristede kartofler

Rensdyrfilet med honningristede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.rensdyrfilet
25 g.smør til bruning
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
1 spsk.ribsgelé
250 g.tranebær
 lidt sød solbærsaft
1 kg.aspargeskartofler
1 spsk.honning
1 spsk.smør
250 g.østershatte
20 g.smør
 
Opskrift:
Rensdyrfileten brunes i smør i en gryde. Piskefløde, salt og peber tilsættes. Det steger ved svagt blus i 20 minutter.

Kartoflerne koges. De ristes i honning på panden. Der tilsættes smør og kartoflerne brunes. Tranebær koges op i lidt sukret solbærsaft og drypper af i en sigte. Østershattene steges kort i smør ved svag varme.





karakterer:
Opskriften er vist 22084 gange,
og udskrevet 685 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu