Rensdyrfilet med honningristede kartofler
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Indsendt : Red : |
|
|
Rensdyrfileten brunes i smør i en gryde. Piskefløde, salt og peber tilsættes. Det steger ved svagt blus i 20 minutter.
Kartoflerne koges. De ristes i honning på panden. Der tilsættes smør og kartoflerne brunes. Tranebær koges op i lidt sukret solbærsaft og drypper af i en sigte. Østershattene steges kort i smør ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 22084 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne