Sprængt kalvetunge med skyrnet smør
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Indsendt : Red : |
|
|
Kalvetungen sættes over i en gryde med koldt vand, så det dækker, og koges op. Der skummes grundigt, og tungen koger videre i ca. 1,5 time til den er helt mør - mærk efter ved at stikke i den med gaffel. Tag gryden af varmen og tag tungen op. Den tykke hud flås af, og tungebenet ved roden tages ud. Læg derefter tungen tilbage i kogevandet og lad den ligge og trække.
Servering: Server med skyrnet smør, Stegte hvide asparges og Marinerede nye rødbeder. |
|
Opskriften er vist 9786 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne