Perlehøne i portvinscreme
Hovedingrediens : Perlehøne - Diverse perlehøne Indsendt : Red : |
|
|
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del af låret.
Brunes først i lidt smør på pande og steger videre i ovnen ved 200 Grader i ca. 15 minutter
Portvin og hvidvin samt fond hældes over perlehønsene når de er taget ud af ovnen og stegefedtet er hældt fra. Fortsætter stegningen i et par minutter under låg eller folie. Kødstykkerne tages op, og saucen med vin tilsættes fløde og koges lidt ind til den får konsistens og krydres. Skorzonerrødderne koges i vand tilsat lidt mælk, savoy strimles groft og blanceres i let saltet vand, vendes i varmt smør sammen med de udstenede halve blå druer og skorzenerrødderne lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 10735 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne