Perlehøne i portvinscreme

Perlehøne i portvinscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Diverse perlehøne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 perlehøns
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Portvinscreme:
4 dl.portvin
2 dl.tør hvidvin
 dl.2.5
2 dl.hønsefond
50 g.usaltet smør
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 lilleSavoykål
400 g.udstenede blå druer
200 g.skorzonerrødder
 
Opskrift:
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del af låret. Brunes først i lidt smør på pande og steger videre i ovnen ved 200 Grader i ca. 15 minutter

Portvin og hvidvin samt fond hældes over perlehønsene når de er taget ud af ovnen og stegefedtet er hældt fra. Fortsætter stegningen i et par minutter under låg eller folie. Kødstykkerne tages op, og saucen med vin tilsættes fløde og koges lidt ind til den får konsistens og krydres.

Skorzonerrødderne koges i vand tilsat lidt mælk, savoy strimles groft og blanceres i let saltet vand, vendes i varmt smør sammen med de udstenede halve blå druer og skorzenerrødderne lige før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 10735 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu