Sennepkrydret kaninragout
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær kaninen i portionsstykker og drys salt og peber på dem. Løgene pilles og hakkes. Varm smør i en stegegryde, tilsæt kaninkødet, leveren og de hakkede løg. Svits dem under omrøring med en træske, til kødstykkerne er smukt brunede. Tag leveren op. Drys melet over kødet, rør det sammen og lad melet »tørre« i 5 minutter for svag varme; hæld derefter hvidvinen ved.
Bring vinen i kog og tilsæt så meget vand, at kødet dækkes. Tilsæt det pillede og pressede hvidløgsfed samt krydderurtebuketten. Læg låg på og lad retten koge i 45 minutter. Persillen skylles, tørres, og bladene hakkes. Tag kødet op og læg det i et varmt serveringsfad. Pres leveren gennem en sigte i en skål, tilsæt cremefraiche og rør derefter sennep, blod og i spsk. af saucen i. Hæld skålens indhold i saucen under omrøring for svag varme. Si saucen og hæld den over kødstykkerne. Smag til med salt og peber. Tilsæt i sidste øjeblik en stor håndfuld hakket persille |
|
Opskriften er vist 10858 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne