Helstegt oksemørbrad med aromatiske krydderier
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
En istandgjort oksemørbrad på ca. 2 kg snøres med garn, brunes i olie og sættes til afkøling.
150 g smør blandes med hakket persille
3 fed hvidløg
salt, peber, paprika
Herbes de Provence.
Det påsmøres mørbraden, som steges ca. 20 min. i en 200 grader C varm ovn.
Tomater: Først befries tomaterne for skind, så skæres et låg af og de udhules. Tilbehør: Sæson for nye kartofler. De kan tilberedes i god tid. Vælg ensartede, ca. æggestore kartofler. Koges så de netop er kogt. Hellere for lidt end for meget. Afkøles og pilles (ikke noget med vand på!) De skal nu varmes. Brug en sauterpande eller en stor, fladbundet gryde. Lad den snurre stille, enten i olie eller smør (evt. i en blanding). Krydr med salt og peber. Friske timianblade eller en anden krydderurt er godt og passer godt i smagen. |
|
Opskriften er vist 41705 gange,
og udskrevet 1148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer renee - 2008-02-14 17:58:02 hvordand laver man til 50 gæster pjuske - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan ikke forstå den lave karakter, opskriften er udmærket, har selv prøvet den, dog med lidt længere stegetid... PRØV: Stik en nål i stegen..er den kold, er den ikke færdig..er den lunken er den stadig lidt rå indeni,..er den som ens læber, er den dejlig rød. Sådan fortsættes til man har den rette temperatur...Altså jo varmere nålen føles, jo mindre rød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne