Kylling i asparges 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingen med toppen af porren, guleroden, peberkorn salt og laurbærblade i 45 minutter sammen med indmaden (husk at skylle kråsen). Se om kyllingen er mør ved at trække i vingespidsen. Falder denne af uden modstand er den ok.
Si suppen. Fjern kødet fra benene og smid skindet væk. Skær kødet i mindre stykker. Lav en opbagning at margarine og 2 T mel. Tilsæt langsom suppe under omrøring brug ca. 3/4l. Tilsæt Dijon sennep (husk at smage mellem skefuldene). Tilsæt lidt estragon. Tilsæt evt. creme fraiche. Tilsæt kylling og afvandede asparges. Smag til med sennep, salt og peber. Server ris til. Benyt evt. f.eks. tiloversbleven suppe efter opskriften "kylling suppe". |
|
Opskriften er vist 30978 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Eileen - 2012-06-22 15:01:56 Tak for jeres skønne opskrifter. Denne opskrift er jo en ddejlig klassiker, med et lille pift af estragon & dijonsennep. Det smager skønt og så er der også en lækker suppe tilovers, til en anden god gang. Mvh. Eileen Jacobsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne