Farseret dyrekølle
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Udben køllen, men lad det lille skankben sidde som ”prop” og håndtag. Kom smør på panden og sauter løg og hvidløg til det er glasklart. Det hakkede kød blandes med det sauterede løg og krydderurter, fine tern af ristes bacon, enebær, citron og fløde. Krydr med salt og peber. Stop farsen i boven og luk med kødnåle.
Læg boven i en lille bradepande, kom små smørklatter over og brun den ved 225 grader C. i ca. 15 min., skru ned og hæld fond ved. Lad den braisere i ca. 1½ time. Lad den hvile i 20 min., før den skæres og serveres. |
|
Opskriften er vist 27853 gange,
og udskrevet 821 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2010-04-06 16:15:00 Har du kun farsen og ingen kølle er er det en fantastisk frikadelle opskrift. Har du køllen kan det også anbefales at pakke den ind i bacon og evt. grille den i kugle grillen - det blev meget vel modtaget af gæsterne :-) Laila - 2005-01-01 01:01:01 en fantastisk dejlig ret lavet på en utraditionel måde rigtig lækker, hvis der er for meget fars så steg frikadeller af resten det gør glæde for dine gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne