Braiseret kalv

Braiseret kalv, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.kalvekød, f.eks. kalveklump eller kalvelårtunge
 hvidløg
 timian
 rosmarin
1,5 dl.vin, fond eller vand
 olie eller smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet grundigt på alle sider i en tykbundet jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom hvidløg og krydderurter ved sidst i processen. Hæld væsken ved, læg låg på og braiser på komfuret på lavet blus eller i ovnen ved 150 grader, ca. 40 minutter til kødet er rosa.





karakterer:
Opskriften er vist 26620 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte både 1,5 dl. vin og 1,5 dl. fond. Det gav en pragtfuld sauce.