Braiseret kalv
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : |
|
|
Brun kødet grundigt på alle sider i en tykbundet jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom hvidløg og krydderurter ved sidst i processen. Hæld væsken ved, læg låg på og braiser på komfuret på lavet blus eller i ovnen ved 150 grader, ca. 40 minutter til kødet er rosa.
|
|
Opskriften er vist 26620 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte både 1,5 dl. vin og 1,5 dl. fond. Det gav en pragtfuld sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne