Paprikagryde med kalkun

Paprikagryde med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkuntern
1 rød peber
1 stortløg
1-2 friske tomater (en dåse hakkede kan også gøre det)
1 dl.vand
0.25 piskefløde
 en hel del paprika
 evt. hvidløg
 salt
 peber
Opskrift:
Løget skæres op og brunes i en gryde med olie. Kalkunternene overhældes med rosenpaprika (spar ikke på det) og tilsættes og steges til de er hvide. Herefter tilsættes tomater og peberfrugt, vand, salt, peber. Når det hele er godt varmt, tilsættes fløden (kan delvis erstattes af mælk, hvis kæresten er hysterisk med sin vægt). Hvis blandingen er lidt tynd efter ca. 10 minutters simring, kan gryden jævnes. Smag det hele til med salt og paprika.

Servering:
Serveres med ris og noget indeholdende alkohol (jeg foretrækker øl eller rødvin til).





karakterer:
Opskriften er vist 34864 gange,
og udskrevet 800 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-24 23:52:46
Prøv at marinere kalkunkødet i hvid/rosevin sammen med rosmarin natten over så får Du/I en kanon ret god fornøjelse

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig ret. Børn er også vilde med den. Kylling kan også bruges.