Paprikagryde med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres op og brunes i en gryde med olie. Kalkunternene overhældes med rosenpaprika (spar ikke på det) og tilsættes og steges til de er hvide. Herefter tilsættes tomater og peberfrugt, vand, salt, peber. Når det hele er godt varmt, tilsættes fløden (kan delvis erstattes af mælk, hvis kæresten er hysterisk med sin vægt). Hvis blandingen er lidt tynd efter ca. 10 minutters simring, kan gryden jævnes. Smag det hele til med salt og paprika.
Servering: Serveres med ris og noget indeholdende alkohol (jeg foretrækker øl eller rødvin til). |
|
Opskriften er vist 34906 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2019-04-24 23:52:46 Prøv at marinere kalkunkødet i hvid/rosevin sammen med rosmarin natten over så får Du/I en kanon ret god fornøjelse chennault - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret. Børn er også vilde med den. Kylling kan også bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne