Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk

Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dyrekølle uden ben
2 storeløg
6-8 fedhvidløg
4-5 spsk.Creole Seasoning
2 l.kærnemælk
2 dåserløgsuppe
2 dåserchampignon
1.5 dl.Sherry samt Wine & Pepper Sauce
 
 
 
Opskrift:
Hakkede løg og hvidløg blendes, tilsæt Creole Seasoning og smeltet usaltet smør eller margarine - bland det godt. Indfør( med en injektionssprøjte ) blandingen (seasoningen) i Stegen og smør det resterende på ydersiden af stegen. Hvis det ikke er muligt at sprøjte "seasoningen" i kødet undlad da margarine/smør og lav med en kniv små lommer i stegen og fyld dem med "seasoningen". Marinér derefter stegen i kærnemælk i ca 4- 6 timer i køleskab.

Tør stegen af efter at den er taget op af kærnemælks-marinaden. Steg i en stor gryde, der er let olieret. Tilsæt løgsuppen og vand og steg, indtil kødet er "gaffel mørt". Stegetiden er ca 2,5 - 3 timer. 30 minutter før tilsættes champignon og Sherry og Wine & Pepper sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 23370 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-11 21:42:00
Nogen som keder Wine & Pepper Sauce og hved hvad dette er ?