Casserole af kastanier med skorzenée rødder
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Kastanjerne pilles, enten ved af blanchere dem i 5 minutter eller bage dem i ovnen i 8-10 minutter, husk at snitte dem i toppen først.
Skorzonerrødderne rengøres med en børste. Derefter skralles de, og halveres på langs. Skæres derefter i 3 cm. lange stammer. Sæt dem i koldt vand med lidt citronsaft. Skær de yderste blade af rosenkålen og skær et lille kryds i bunden. Sautér skalotteløg og blegselleri i en casserole i ca. 5 minutter, tilsæt skorzonerrødder og sauter i cirka 5 minutter til, tilsæt kastanjer, grøntsagsfond og lidt salt og peber og sæt låg på gryden. Gryden sættes i forvarmet ovn på 200 grader i 45 minutter. Rosenkål dampes i en damper eller i en sigte på en gryde med lidt vand i og folie over. De skal dampes i 10-15 minutter og bagefter blandes i gryden, som sættes i ovnen endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber og server med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 12606 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-06 16:50:54 Man skraller ikke - man skræller, og lægger dem i en kasserolle - ikke kasserole anonym - 2011-12-23 12:31:24 Super opskrift - kastanierne bliver rigtig gode og fremhævet i denne opskrift. grøntsager kan ændres til andre ligende. Tak for opskriften. Ann Jørgen - 2007-11-28 16:58:10 En virkelig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne