Agerhøns a`la cremè

Agerhøns a`la cremè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 agerhøns
 salt
 friskkværnet peber
 et drys timian
 smør
 tynde skive spæk
2 dl.kogende vildtsky
1 dl.piskefløde
 mere piskefløde
 rønnebærgele
 
Opskrift:
Vildt stegt i fløde er jo den klassiske stegemetode, der dog kan varieres. Da den er nem og ligetil, skal den også med ved agerhøns. De istandgjorte agerhøns krydres indvendig med salt, friskkværnet peber samt et drys timian, og en lille klump smør lægges i hver fugl. De barderes med en tynd skive spæk, ombindes og brunes forsigtigt i rigeligt smør og steger nu i 20 minutter Ca. to dl kogende vildtsky hældes ved, sammen med 1 dl. piskefløde. Hønsene videresteger endnu ca. ½ time og tages derpå op. Mere piskefløde hældes i gryden, saucen koger lidt ind, hvorefter den smages til ned rønnebærgelé. Når bånd og spæk er fjernet fra fuglene, deles de i halve og anrettes med lidt sauce hældt over. Spises med råstegte kartofler og eventuelt æble/sellerisalat.





karakterer:
Opskriften er vist 24638 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu