Agerhøns a`la cremè
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vildt stegt i fløde er jo den klassiske stegemetode, der dog kan varieres. Da den er nem og ligetil, skal den også med ved agerhøns.
De istandgjorte agerhøns krydres indvendig med salt, friskkværnet peber samt et drys timian, og en lille klump smør lægges i hver fugl. De barderes med en tynd skive spæk, ombindes og brunes forsigtigt i rigeligt smør og steger nu i 20 minutter Ca. to dl kogende vildtsky hældes ved, sammen med 1 dl. piskefløde. Hønsene videresteger endnu ca. ½ time og tages derpå op. Mere piskefløde hældes i gryden, saucen koger lidt ind, hvorefter den smages til ned rønnebærgelé.
Når bånd og spæk er fjernet fra fuglene, deles de i halve og anrettes med lidt sauce hældt over.
Spises med råstegte kartofler og eventuelt æble/sellerisalat.
|
|
Opskriften er vist 24638 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne