Vagtel med glaserede svampe

Vagtel med glaserede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 vagtel
1 storkartoffel
 fløde
 bl. svampe
 smør
 porrer
 gulerod
 selleri
 sukker
 vildtfond
 
 
Opskrift:
Grydesteg fuglen, med de bl. grøntsager. Fprbered kartoflen som en rösties. Glaser svampene i smør og sukker. Lav en sauce af væden fra fuglen, tilsæt fløde og vildtfond.

Servering
Anret retten flot.





karakterer:
Opskriften er vist 14986 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-08 13:49:05
Opskriften er skrevet som var den en 7 årig's stil. Kort, for kort og for mange stavefejl i forhold til hvor kort den er. 2/5 stjerner eller et 2 tal på karakter skalaen. OMMER!

  -   2014-11-19 23:22:10
Opskriften har ingen mængde-angivelse og ingen detaljer overhovedet ift tilberedningen. Fuldstændig ubrugelig