Vagtel med glaserede svampe
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Grydesteg fuglen, med de bl. grøntsager. Fprbered kartoflen som en rösties. Glaser svampene i smør og sukker. Lav en sauce af væden fra fuglen, tilsæt fløde og vildtfond.
Servering Anret retten flot. |
|
Opskriften er vist 14986 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer migtildig - 2017-10-08 13:49:05 Opskriften er skrevet som var den en 7 årig's stil. Kort, for kort og for mange stavefejl i forhold til hvor kort den er. 2/5 stjerner eller et 2 tal på karakter skalaen. OMMER! SP - 2014-11-19 23:22:10 Opskriften har ingen mængde-angivelse og ingen detaljer overhovedet ift tilberedningen. Fuldstændig ubrugelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne