Kalvekotelet med druer og aspargesfrikassé
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekoteletterne gøres klar til stegning.
Vindruerne halveres, stenene fjernes, og druerne tørres i ovnen i ca. 15 min. ved 160°. Bacon og skalotteløg skæres i meget små tern. Asparges skæres på skrå og gøres klar til dampning. På en forvarmet pande steges kalvekoteletterne ved middel varme 2 – 3 min. på hver side afhængigt af tykkelse, og alt efter hvordan du ønsker kalvekødet stegt. Når de er færdige, tages de af panden og holdes varme. På samme pande ristes løg og bacon – uden det bliver sprødt. Hvidvinen hældes på panden og koges ind (til der er ca. 4 spsk. tilbage). Saucen tilsættes koldt smør og smages til med salt og peber. Asparges dampes i en gryde med 2 spsk. vand, lidt smør eller olie og salt i ca. 3 – 4 min. Saucen anrettes på varme tallerkner med kalvekoteletten placeret midtpå. De ovntørrede vindruer lægges rundt om kalvekoteletten, og i en krans yderst på tallerkenen placeres aspargesfrikasséen pyntet med friskplukket, skyllet kørvel. Server nye kartofler til. Tips: Jo bedre hvidvin du bruger, jo bedre bliver retten. |
|
Opskriften er vist 10058 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne