Meksikanske kyllinglår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingelårene varmes i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter at de er stekt.
Salsa: Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. (Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.) Guacamole: Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander. Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas. |
|
Opskriften er vist 26829 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2013-01-18 15:21:30 Jeg må sige at en så fin og spænnende opskrift, havde jeg ikke forventet skulle komme fra Norge, når man hører, hvilke retter der spises i de norske hjem, men godt der en udvikling i gang på det felt også. Af signaturen skjønner I vel, at jeg bor der ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne