Meksikanske kyllinglår

Meksikanske kyllinglår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 grillede kyllinglår pr. person
 
 Salsa:
0.5 finhakket, rød paprika
0.5 finhakket, grønn paprika
1 finhakket løk
1 boks hakkede tomater
1 tsk.chilipulver
 salt
0.5 lime saften heraf
1-2 finhakkede chilipepper
 
 Guacamole:
2 avokado
 saft av 1 liten sitron eller lime
2-4 rød/grønn chilipepper
1 finhakket løk
2-3 hakkede tomater
 en liten bunt frisk koriander
 
Opskrift:
Kyllingelårene varmes i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme. Smør på barbecuesaus etter at de er stekt.

Salsa:
Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. (Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.)

Guacamole:
Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander. Smak til med litt salt og nykvernet pepper. Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.





karakterer:
Opskriften er vist 26829 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-18 15:21:30
Jeg må sige at en så fin og spænnende opskrift, havde jeg ikke forventet skulle komme fra Norge, når man hører, hvilke retter der spises i de norske hjem, men godt der en udvikling i gang på det felt også. Af signaturen skjønner I vel, at jeg bor der ?