Syltede gåselår
Hovedingrediens : Gås - Gåselår Indsendt : |
|
|
Salt lårene med ca. 25 gr groft salt per kilo. Bland med krydderierne. Lad dem trække et døgn. Lad dem simre så møre at kødet slipper benet, ved svag varme ca. 3 timer. Køl lårene i fedtet til de skal bruges. Køligt kan de snildt opbevares 3-4 uger tildækket i fedtet. Steg lårene sprøde og varme på en jernpande eller en ovn før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 9788 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne