Fasan med hasselnødder
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne pakkes ind i tynde skiver af røget spæk (så den ikke bliver tør). Brug gerne kødpinde eller våde tandstikkere. De brunes på alle sider i en gryde med lidt smør, tag dem op.
Steg de snittede rodfrugter i det samme fedtstof. Læg fasanerne i en smurt bradepande og dækkes godt til. Steg dem færdige i ca. 30 minutter ved 160 grader og lad dem hvile i ca.20 minutter. Saften sies, jævnes og smages til. Ved de pillede skalotteløg i olie og stil dem i en 160 grader varm ovn i en halv times tid, til de er bløde og gyldne. Drys med salt og peber. Bagekartofler: Bag kartoflerne i ovnen i en god time og skrab kødet ud. Skær den halvt igennem og skrab kødet ud med en lille ske. Kødet moses fint og røres sammen med nødder, hakket persille, sennep og æggeblommer, samt lidt mælk og smør. Smag til med salt og peber. Skær fasanerne ud, inden de serveres med sauce, mos, sauterede rodfrugter og bagte skalotteløg. Pynt med hele blade af bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 19437 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer katja - 2011-03-21 16:58:22 lyder bare lækkert! Poul - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk opskrift, men brug ikke malede nødder. De hakkede giver en bedre konsistens, mere struktur til retten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne