Kylling chopsuey

Kylling chopsuey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.kyllingebryst eller filet uden skind og ben (kyllingekødet kan erstattes med kalkunfilet)
1 spsk.olie
 
1 porre i tynde skiver (ca. 150 g)
1 løg i tynde skiver (ca. 75 g)
3 stilkefintsnittet bladselleri (ca. 150 g)
150 g.fintsnittet kinakål eller hvidkål
1 spsk.olie
 
1 bakkechampignon (250 g)
1 dåsebambuskud (ca. 200 g drænet vægt)
3 dl.hønsebouillon
 
2 spsk.majsstivelse rørt ud i lidt vand
3-4 spsk.sojasauce
 evt. salt og friskkværnet peber
100 g.bønnespirer
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler og svits det i olie i en wok eller sautepande

Tag kødet op og kom olie i wokken

Tilsæt de fintsnittede grønsager lidt efter lidt, svits dem (uden de tager farve) i ca. 3 minutter

Kom kødet tilbage i wokken, smag til med soya og evt. salt

Jævn retten med majsstivelsen og varm kødet igennem

Tilsæt bønnespirerne og læg låg på

Sluk for kogepladen og varm retten færdig ved eftervarmen i yderligere 3 minutter (grønsagerne skal stadig være sprøde)

Serveres med løse ris, gerne basmati





karakterer:
Opskriften er vist 25565 gange,
og udskrevet 1019 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu