Mons kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : |
|
|
Ryggen skæres ud i passende store Stykker og de vikles om med tyndt Spæk, efter at være smurt ind i Sennep - og så steges den i en Stegegryde, i Fedt eller Smør og med Krydderier ved - og det betyder sådan noget som Selleri, Gulerødder, Hvidløg - der er ingen vej udenom, men De kan jo nøjes med et Fed (og Fed betyder ikke Bundter, men de små Dele, man kan dele det enkelte Hvidløg i), og så i øvrigt hvad De synes.
Når tingene er brunede, hældes Suppen ved, og den har De samtidig lavet ved at koge Benene af Kaninen af i vand med en Suppevisk og Salt. og så er der egentlig ikke mere at sige om den ting. De kan give Kartofler til, hvis De har lyst, men det kan også spises med brød. |
|
Opskriften er vist 11127 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-16 11:45:19 Det er da det værste pladder jeg nogensinde har hørt, at det skulle være totalt umuligt at lave kanin (eller noget som helst mad for den sags skyld) uden hvidløg! Der findes oceaner af alternativer hvis man gerne vil give retter noget ekstra smag - et enkelt (dansk!) eksempel ville være ramsløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne