Hareryg i flødesovs
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Puds kødet fri for sener og læg det i et passende fad. Hak løg og selleri, rør marinaden sammen og hæld den over ryggene. Lad dem marinere i 8 timer gerne til dagen efter.
Tag kødet op, tør det og brun det i rigelig smør i en gryde der kan gå i ovnen. Brun derefter grøntsagerne. Krydder med salt og peber og hæld bouillonen og marinaden ved. Sæt det hele i ovnen ved 180° C i 15-20 minutter. Tag kødet op og dæk det med stanniol og et viskestykke, så det kan holde sig varm og kødsaften fordeler sig ensartet. Gryden koges af med fløden til sovsen bliver tykkere (kan evt. jævnes med maizena) og smages til med salt og peber. Harefileterne skæres fri af ryggene skæres i ikke for tynde skiver som lægges tilbage på rygbenet, så ryggen ser helt ud. Sovsen sies og bydes til. Tilbehør: Server med selleri-kastaniepure og en salat med rødkål og rosiner. |
|
Opskriften er vist 28123 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2020-12-08 20:12:00 Lidt kulør + jæver til sidst og så er både smag, konsistens og udseende perfekt. 5/5 herfra Helle - 2013-10-13 09:21:34 Det er da den dårligste måde at lave hare på, syntes ellers det lød godt men det smager meget specielt på grænsen til dårligt, væk med den ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne