Gammeldags dådyrryg
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrryg Indsendt : Red : |
|
|
Dyreryggen befris for den tykke sene, som sidder ovenpå fileterne. På undersiden sidder mørbraden. Skær den fra og læg den til side.
Ryggen smøres med olie og steger 2x15 minutter i ovnen ved 250 grader C. Når ryggen er afkølet skæres fileterne fra og lægges i en bradepande sammen med mørbraden. Rygbenet hugges i stykker, lægges i en gryde sammen med urterne og krydderierne og dækkes med vand. Koges ned til ca. 1 l. fond. Si fonden over en mindre gryde, tilsæt piskefløden og evt. kulør og smørbolle. Fileterne gnides med salt og peber og steger 15 min. ved 200 grader C. Bland mayonnaisen med creme fraiche. Æblerne skrælles og rives groft direkte i mayonnaisen. Skyl og tør bladsellerien og skær den i passende stykker og bland i salaten. Server med smørstegte aspargeskartofler og gele. |
|
Opskriften er vist 26047 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne