Roti Canai
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og mel og bland godt.
Tilsæt margarine
Ælt dejen til den er blød og ikke længere klistrer, del dejen i ca. 70 gram store stykker form dejen til kugler som du pensler med margarine. dæk dejkuglerne til (evt. vha. et viskestykke) og lad det stå i ca. 5 timer eller natten over. Pres forsigtigt dejen med håndfladen for at strække den. hold fast på dejen og træk let i den for at strække den. gentag dette ca. 8 gange. når du til sidst har en tynd dejplade. folder du den eller ruller den sammen til en klump. (måske som en forårsrulle) Lad dejen stå i 10 minutter. Steg den så på begge sider over en middel varme indtil den er gyldenbrun. server Roti Canai med karry (server pandekagen med Karry til) |
|
Opskriften er vist 11211 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Åse - 2010-10-10 16:56:33 Jeg har fået Roti Canai i Malaysia,- hvor det stammer fra. Dér får man ganske rigtigt en meget tynd karry"sovs" eller tilsvarende chili til. Smager himmelsk! tgrklanen - 2005-01-01 01:01:01 den er go kan i tro !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne