Roti Canai

Roti Canai, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 94 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
15 g.sukker
7,5 g.Salt
10 g.Condensed mælk
10 g.æg
10 g.margarine
3 dl.vand
 
Opskrift:
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og mel og bland godt. Tilsæt margarine

Ælt dejen til den er blød og ikke længere klistrer, del dejen i ca. 70 gram store stykker

form dejen til kugler som du pensler med margarine. dæk dejkuglerne til (evt. vha. et viskestykke) og lad det stå i ca. 5 timer eller natten over.

Pres forsigtigt dejen med håndfladen for at strække den. hold fast på dejen og træk let i den for at strække den. gentag dette ca. 8 gange.

når du til sidst har en tynd dejplade. folder du den eller ruller den sammen til en klump. (måske som en forårsrulle)

Lad dejen stå i 10 minutter. Steg den så på begge sider over en middel varme indtil den er gyldenbrun.

server Roti Canai med karry (server pandekagen med Karry til)





karakterer:
Opskriften er vist 11313 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-10 16:56:33
Jeg har fået Roti Canai i Malaysia,- hvor det stammer fra. Dér får man ganske rigtigt en meget tynd karry"sovs" eller tilsvarende chili til. Smager himmelsk!

  -   2005-01-01 01:01:01
den er go kan i tro !!!