Timian stegt kalkunbryst med pasta og grønsager
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Kødet deles i passende stykker. Steges i olie og timian i 2-4 minutter, på hver side, ved middelstærk varme
Skru derefter ned på jævn varme og tilsæt gulerødderne, broccoli og hvidkål, snittede. Den grønne peber skæres i ringe og blandes med tomaterne, som er skåret i halve håde. Denne salat anrettes i lille salatskål. Den friske pasta koges 2-3 minutter, vandet sies fra og den anrettes på tallerken. Kalkun/gulerodsblandingen hældes over. |
|
Opskriften er vist 15223 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Samael - 2009-11-22 17:11:32 Mundilfare: 100 Kød er fint nok til 1 pers. måske helt op 150g til en mand, men hvis det er for at få proteiner kan prøve med f.eks hestebønner. Mundilfare - 2009-10-20 08:39:11 Det er synd og skam at komme 100 g kalkunbryst i den ret. Man kan ikke engang smage det! Det er en af den slags retter, hvor man forsøger at gøre kødspiser til vegetar. Jeg blev ikke omvendt, i stedet blev der anvendt 400 g. kalkunbryst. Anni - 2008-11-11 14:52:15 hvor mange stykker kan 100 g kød deles i???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne