Fasankokke i Calvados
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret og tag dem op. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret.
Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå. Panden koges af med calvados og hældes over. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 15-20 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg ca. 35 min. |
|
Opskriften er vist 10565 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne