Fadkoteletter i sur-sød sauce 02

Fadkoteletter i sur-sød sauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 fadkoteletter, 1 cm tykke uden ben
10 g.smør
150 g.frosne miniløg
300 g.frosne haricots verts
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.Rødvinseddike
2 spsk.Ananasjuice
2 ½ dl.Hønsebouillon
1 spsk.Sød chilisauce eller tomatpure
1 ½ spsk.farin eller sukker
3 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
4 dl.løse ris
 små skåle med rosiner
200 g.ananas, i tern
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål og stil det parat. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun dem ca. ½ minut på hver side. Krydr. Med salt og læg dem på en tallerken.

Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter. Kom bønner ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grønsagerne af og hold dem varmt tildækket.

Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig. Læg koteletterne i og lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over.

Tips:

Saucen kan tilsættes ½ tsk. stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgne kan undlades, og bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre.





karakterer:
Opskriften er vist 30084 gange,
og udskrevet 1054 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-10 19:19:18
Super lækker sovs. Minder en del om den sur/søde sovs man får på kineser restaurenten. Jeg brugte nogle helt andre grønsager ( courette, porre, rød peber og babyspire) men det blev også super lækkert.