Sprængt Kalvetunge
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Kog vandet op og opløs salt og sukker heri. Lad saltlagen blive kold. Læg den afpudsede tunge i en skål ( ikke metal) og hæld den kolde lage over, så den er helt dækket. Læg et let pres over, så tungen holdes under lagen. Dæk skålen og stil den koldt i 2 døgn. Tag den op og skyld den. Den er nu sprængt og klar til at koges.
|
|
Opskriften er vist 29654 gange,
og udskrevet 716 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-11-13 07:56:21 Hvordan med den ru overflade hvordan og hvornår tages den af. bente - 2013-03-05 12:36:20 det er mad så englene synger. Det skal masser af grønsager til. buller - 2011-11-01 09:10:05 den skal simrekoge i ca 3timer Henrik Stoltenberg - 2011-02-16 12:36:37 Hvor længe skal tungen koges ? Jeanette. - 2009-09-10 07:44:21 Ja right, men hvor længe......... leon - 2005-01-01 01:01:01 moi det er jungle mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne