Sprængt Kalvetunge

Sprængt Kalvetunge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.fersk kalvetunge
60 g.salt
20 g.sukker pr. l. vand
 
 
Opskrift:
Kog vandet op og opløs salt og sukker heri. Lad saltlagen blive kold. Læg den afpudsede tunge i en skål ( ikke metal) og hæld den kolde lage over, så den er helt dækket. Læg et let pres over, så tungen holdes under lagen. Dæk skålen og stil den koldt i 2 døgn. Tag den op og skyld den. Den er nu sprængt og klar til at koges.





karakterer:
Opskriften er vist 29654 gange,
og udskrevet 716 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-13 07:56:21
Hvordan med den ru overflade hvordan og hvornår tages den af.

  -   2013-03-05 12:36:20
det er mad så englene synger. Det skal masser af grønsager til.

  -   2011-11-01 09:10:05
den skal simrekoge i ca 3timer

  -   2011-02-16 12:36:37
Hvor længe skal tungen koges ?

  -   2009-09-10 07:44:21
Ja right, men hvor længe.........

  -   2005-01-01 01:01:01
moi det er jungle mad