Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Rens salathovedet og håndpluk det på et fad. Bland olie og hvidvins eddike med salt og peber og fordel det på salaten. Varm andelårene i MICRO ovnen i 1 min. og fjern benet. Fordel kødet ud over salaten og læg det skiveskårne parmesan ovenpå og server. Der kan bydes baguette til.
|
|
Opskriften er vist 20417 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne