Hurtig oksegryde

Hurtig oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 meget mørt oksekød, (tykstegsfilet, inderlår)
 smør/margarine
 groft malet peber
 friske champignon
 dl.vidvin
 creme fraiche
 
Opskrift:
Skær kødet i meget store firkanter og derefter i skiver, der drysses med groftmalet peber og dryppes med saften af ½ citron.

Pil løgene og skær dem i skiver.

Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker. Dryp med saften af ½ citron.

Brun kødstykkerne i smør i en tykbundet gryde over stærk varme. Tag dem op med en hulske.

Brun løgringene i gryden og tilsæt så champignon. Læg kødet tilbage i gryden. Drys med salt og peber. Tilsæt reven l og saft af ½ citron amt hvidvin. Lad det snurre i 5-1 0 min. Smag retten til.

Retten serveres med en klat creme fraiche på og resten til.

Kartofler, ris eller brød til





karakterer:
Opskriften er vist 14502 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu