Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.3 -5

Fadkoteletter i rødt med champignon

4 -6

Gartnerens kyllingebryster

2.3 -2

Hafferlafler - anderledes falafler

3.7 -3

Vildgås stegt

4 -1

Kylling a'la grotkjær

4.5 -3

karry-koteletter 02

2.4 -5

Honning-glaceret andebryst

4.5 -4

Sporvognskål 02

4.8 -4

Viceværtens livret

4.7 -9

Spaghetti a la kartofler

4 -13

Spaghetti og pølser

4.3 -6

Koteletter i mornaysauce

4.5 -3

Su pasta

2.5 -4

Sauerfleisch

4 -1

Kommenslaks med sommerlig kålsalat og kommensbrød

4.7 -3

Orientalsk nakkefilet med yoghurt

5 -27

Høns i citrussauce med svampe risotto

4.5 -2

Mettes fadkoteletter

3.7 -6

Kalkunbryst i Italiensk tomatsovs

3.5 -7

Bacon i tomat og fløde

4.5 -2

Kylling i karry med tomat

4.6 -47

Koteletter i fad 12

4.6 -12

Skovhusets oksefad

4.3 -9

Broccoli og Champignon Pasta

4.5 -2

Penne A La Mare

4.8 -6

Spinat Fettucine med bacon og champignon

1.8 -3

Hele kartoffler i ovnen

3.5 -3

Kotteletter med Karry

2.7 -3

Kyllingepasta med marineret Hvidløg

4.8 -6

Makaroni på panden

4 -1

Tamales er kødfyldte majsblade

4 -1

Pollo en adobo (Høne i rød chili- og tomatsauce)

4.3 -4

Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler)

4.3 -5

Langtidsbagt oksemørbrad med grønne asparges

4.7 -3

Penne Mozarella

3.5 -4

Flæskesteg 02

4 -1

Mere Svinekam Boulangere

4.2 -8

Bacon bønne mix

4.1 -8

Irish Stew

2.8 -3

Kaska med Schtschi

3.8 -7

Flæskesteg 03

3.6 -4

Korteletter i fad 02

3.1 -24

Kylling i karry 04

4.8 -4

Tomatfad

4 -1

Kylling med rosmarin og estragon

4 -1

Marineret svinemørbrad 03

4.6 -28

Inges kyllingeret

4.5 -4

Koteletter i folie 02

4.8 -5

Sydhavskylling 02

4 -1

Oksekarry fra Kashmir

4.5 -3

Bankekød med marineret hvidkål

3.6 -4

Juleand 02

4 -1

Oksetyndstegsfilet og grøntsagsfad med salvie og f

4 -1

Pocheret kylling med gulerødder og hvedesalat

4 -4

Sauteret rosenkål

4 -1

Stegt kalvelever med sort peber og løg

4 -2

Svinekoteletter med stegte pærer

3.7 -3

Bøf i folie 03

4.1 -6

Bourgogne kyckling

4.7 -3

Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben)

3.1 -4

Crispy kyllinge filéer

3.5 -2

Kylling med rodfrugter

1.9 -7

Mørbrad i fad 04

4.3 -3

Kylling med æbler

2.3 -2

Pasta chili ret

4 -1

Spaghetti -muslinger

4.5 -11

Pasta Positano

4 -1

Paneret nakkekotelet med ost

4 -2

Svinekød i appelsin

4 -4

Koteletter i fad 13

1.8 -12

Hurtig pølseret

4.8 -7

Mums med ris

4.7 -3

Kyllingefilet fyldt med peperoni, figen, abrikos

4.5 -2

Pastaret med kalkun og mornaysauce

4.5 -12

Pasta a la M&A

4.5 -2

Lækker kryddersteg

2.3 -2

Barbeque kylling

3.5 -11

Rensdyrsteg

4.7 -10

Koteletter i fad 14

4.5 -1

Kartoffelfad med porrer

4.7 -3

Mørbrad på weber

4 -1

Fyldte frikadeller

5 -1

Kylling i grønt

2.4 -15

Thai i wok

5 -1

Fyldt mørbrad med brombærskum

4 -1

Karrypøls

3.9 -7

Tyrkisk ovnret

4.6 -15

Kalkunsteg 02

4 -1

Orientalsk mørbrad 03

4.8 -3

Carne de Porco à Alentejana

4.4 -8

Ovnbagt mørksej filet royal med krydderurtecroust

3.5 -1

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

0 -0

Spængt kam med ananas og bananer

4.3 -2

Glasering til hamburgerryg/skinke

2 -38

Flødekartofler 03

4.8 -2

Oksetern i smagsfuld rødvinssauce

3.8 -14

Airsju (Eiris Sju)

4.6 -4

Hvidvinsmarinerede skinkeculotte

4 -1

Fyldte kalveruller med citron-oste sauce

5 -1

Dijonbøffer



forrige    

næste