Kylling i grønt
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : LC_Olsen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen koges i en gryde med salt peber og hvidløg indtil den er mør, ca. 30 min. Ben og skind tages fra.
Porrerne skæres i skiver og broccolihovederne skæres fra stilkene (stilkene skæres i mindre stykker da de skal koges lidt mere). Kog grønsagerne i 4-5 min i 2½ dl kyllingevand. Grønsagerne tages op og vandet jævnes med majsstivelse og herefter smeltes champignonosten. Kyllingen anrettes med grønsagerne og saucen kan hældes over. serveres med kartofler og evt. ærter. Tips: Saucen skal ikke være tyk, men let. Det er en super nem ret der smager skønt - også er den fedtfattig :) ca. 400 kcal pr person med kartofler |
|
Opskriften er vist 8436 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne