Kommenslaks med sommerlig kålsalat og kommensbrød

Kommenslaks med sommerlig kålsalat og kommensbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :     

Ingredienser:
4 laksesteaks
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.kommen
 salt
 peber
1 lille spidskål
0.5 agurk
1 bdt.Radiser
150 g.sukkersnaps
1 lille håndfuld friskbælgede ærter
0.5 bdt.Dild
2 dl.Becel Madlavning 7%
1-2 spsk.citronsaft
0.5 bdt.Dild
0.5 tsk.kommen
 sukker
 salt
 peber
 
4 skivergroft rugbrød 200 g.
10 g.Becel smørbart plantefedtstof 38%
0.5 tsk.kommen
 
 Tilbehør:
600 g.små nye kartofler
 
Opskrift:
Krydr laksesteakene med citronsaft, kommen, salt og peber og lad dem trække mindst 30 minutter i køleskabet. Pisk Becel Madlavning 7%, citronsaft, dild og kommen sammen, brug gerne en stavblender og smag dressingen til med lidt sukker, salt og peber.

Snit spidskålen, skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Skær radiser, sukkersnaps, ærter og plukket dild.

Steg laksen 4-5 minutter på hver side i Becel flydende. Smør rugbrødet med Becel plantemargarine og drys kommen og rist brødet så det er sprødt. Server brødet til laksen sammen med kålsalat og dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 5880 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu