Kommenslaks med sommerlig kålsalat og kommensbrød
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Becel Indsendt : |
|
|
Krydr laksesteakene med citronsaft, kommen, salt og peber og lad dem trække mindst 30 minutter i køleskabet.
Pisk Becel Madlavning 7%, citronsaft, dild og kommen sammen, brug gerne en stavblender og smag dressingen til med lidt sukker, salt og peber.
Snit spidskålen, skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Skær radiser, sukkersnaps, ærter og plukket dild. Steg laksen 4-5 minutter på hver side i Becel flydende. Smør rugbrødet med Becel plantemargarine og drys kommen og rist brødet så det er sprødt. Server brødet til laksen sammen med kålsalat og dressing. |
|
Opskriften er vist 5880 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne