Airsju (Eiris Sju)
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skinkekød og bacon svitses i smørret.
Der tilsættes 1½ dl. Vand.
Kartofler og gulerødder skæres i skiver og tilsættes sammen med hvidkålen.
Lad retten koge ved svag varme i en times tid.
Der krydres ikke med salt, da baconternene naturligt salter retten.
Tips: Sønderjysk egnsret som er en fordanskning af Irish Stew |
|
Opskriften er vist 19066 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer blomsten - 2009-11-03 23:43:37 det er en dejlig vinter ret ,smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne