Penne A La Mare
Indsendt af : Christina Indsendt : |
|
|
pasta sættes i kog.
Løget skæres i halve skiver, champignoner i skiver (halve, hvis de er store), gulerødder skæres i pinde.
Løget stejes i olien til blanke, derefter tilsættes champignoner til de er tilpas stegte. Gulerødderne tilsættes og steges lidt, og så hældes hakkede tomater og tomatpuré i - evt også noget vand, hvis der ikke er væde nok (må gerne være lidt flydende). Krydderierne og hvidløg tilsættes efter smag, og når pastaen er ved at være færdig tilsættes rejer og muslinger (de skal kun koges kort). Der smages til med citron.
|
|
Opskriften er vist 5110 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne