Inges kyllingeret
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
kog kyllingen pil den i strimler bagefter. svits porre i lidt smør tilsæt kyllingen og hæld bouillonen over, tilsæt salt peber karry og hvidløg. lad det simre i ca. 1/2 time.
herefter hæld fløde over. til sidst tilsæt de ristede bacon. put blandingen i et ovnfast fad, rul butterdejen ud og læg pladen/pladerne henover. sæt retten i ovnen til dejen er sprød.
god appetit.
Tips: smager godt med ris og salat til. |
|
Opskriften er vist 21785 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2007-12-20 08:15:30 Dt er alletiders ret. Vi bruger den især til at medbringe til feriens første aftenmåltid. Jeg laver den hjemmefra, fryser retten ned og når vi skal bruge den, får den sidste tur i ovnen med butterdejen på. vædder: - 2007-02-21 14:01:39 nemt og lækkert, det er en super god og mættende ret. anonym - 2007-01-22 19:21:34 Julie: tak for en dejlig opskrift. vi syntes retten smagte dejligt, og den er nem at lave, jeg lavede retten dagen før og puttede butterdejen over inden den kom i ovnen. kan varmt anbefales. hanne - 2007-01-18 17:59:59 mums den smager bare godt, jeg skar bacon i små strimler, og serverede med groft flute. det var bare mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne