Inges kyllingeret

Inges kyllingeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kylling
1 pk.bacon
2 fedhvidløg
1 krus grøntsagsbouillon
3 porre
 salt
 peber
5 dl.fløde
2 tsk.karry
1-2 pladder butterdej
 
Opskrift:
kog kyllingen pil den i strimler bagefter. svits porre i lidt smør tilsæt kyllingen og hæld bouillonen over, tilsæt salt peber karry og hvidløg. lad det simre i ca. 1/2 time. herefter hæld fløde over. til sidst tilsæt de ristede bacon. put blandingen i et ovnfast fad, rul butterdejen ud og læg pladen/pladerne henover. sæt retten i ovnen til dejen er sprød. god appetit.

Tips:

smager godt med ris og salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 21785 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-20 08:15:30
Dt er alletiders ret. Vi bruger den især til at medbringe til feriens første aftenmåltid. Jeg laver den hjemmefra, fryser retten ned og når vi skal bruge den, får den sidste tur i ovnen med butterdejen på.

  -   2007-02-21 14:01:39
nemt og lækkert, det er en super god og mættende ret.

  -   2007-01-22 19:21:34
Julie: tak for en dejlig opskrift. vi syntes retten smagte dejligt, og den er nem at lave, jeg lavede retten dagen før og puttede butterdejen over inden den kom i ovnen. kan varmt anbefales.

  -   2007-01-18 17:59:59
mums den smager bare godt, jeg skar bacon i små strimler, og serverede med groft flute. det var bare mums