Kotteletter med Karry
Indsendt af : Blueeyed Indsendt : Red : |
|
|
Steg koteletterne på panden med margarine og karry. Når de er stegt færdigt lægges de på et fad.
Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle. rens og skær champignonerne. Rist dem på panden og krydder med karry. Hæld fløden på. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry. Hæld sovsen over koteletterne og stil det i ovnen til sovsen bobler. Baconen lægges på lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 12434 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer twinmum - 2010-05-06 09:37:47 det er rigtig godt hvis man kommer loeg paa samtidig med kotteletterne det giver en god smag sammen med champignon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne