Sauerfleisch
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Kog flæsket til det er mørt med Løg,
Peber, Nelliker og Salt.
Skær Flæsket i skiver og læg dem i en glasskål. Eddiken kommes i vandet og smages til, gerne lidt surt, da flæsket suger meget af Eddiken. Husblas kommes i koldt vand, tages op og tryk vandet godt af. Brug suppen til at smelte Husblasen. Kommes i suppen og rør godt rundt. Hældes over flæsket. Pynt med laurbærblade. Retten skal stå koldt til den er stivnet. |
|
Opskriften er vist 13200 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Leif - 2017-10-10 12:04:29 Det er ikke sauer fleish Men surrib |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne