Irish Stew
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Irland Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skylles og skæres i ca. 3 cm store terninger.
Kålen afpudses og kvartes, og stokken skæres væk. Resten snittes i strimler, som blancheres 1 minut i kogende letsaltet vand og stilles til afdrypning. Ovnen varmes op til 180 grader. Kartoflerne skrælles, skylles og skæres i skiver. Porrer og gulerødder istandgøres, skylles og skæres i terninger. Løg og hvidløg pilles og hakkes groft. En stegegryde fores med et lag kålstrimler. Derover lægges lagvis kødterninger, grøntsagsterninger og kartoffelskiver. Hvert lag drysses med krydderierne, og til sidst hældes bouillonen over. Retten sættes i ovnen i 2 timer under låg. De sidste 30 minutter tages låget af. Inden serveringen smages retten kraftigt til. Tips: Forberedelser: 30 minutter. I ovnen: 2 timer. 1 portion: ca. 2300 kJ/550 kcal - 62 g protein - 10 g fedt - 54 g kulhydrat |
|
Opskriften er vist 35183 gange,
og udskrevet 1200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2008-07-15 15:07:38 Tror det er kødet der skal afpudses og kålen der skal skylles ;o) Pedersen - 2007-02-21 18:33:16 Ja mon ikke det kommer fra Irland, sårn i lyset af rettens titel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne