Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.mørksejfilete uden skind
4 skiver mozzarella ost ( à 15 g)
4 skiver mager skinke ( à 15g)
1.5 dl.rasp
 salt
 peber
1 æg
20 g.margarine
 
 Spinatstuvning:
1000 g.frisk eller 500g hel frossen spinat
1 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
2 dl.letmælk
 salt
 peber
 
1200 g.kartofler
 
Opskrift:
Sær kartoflerne over at koge i letsaltet vand.

Skær hver file i 4 stykker. Læg filerne sammen 2 og 2 med en skive ost og en skive skinke imellem. Vend dem i sammenpisket æg og derefter rasp.

Steg filerne i margarine på en pande i ca 10 min på hver side. Drys lidt salt og peber på.

Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet. Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk.

Ryst mælk og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Servering:
Server de sprødstegte fileter cordon blue med spinat stuvning og kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 9577 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu