Sauteret rosenkål

Sauteret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.rosenkål
0.25 dl.vand
25 g.smør
1 spsk.balsamisk æbleeddike
0.5 tsk.rørsukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl rosenkålene, fjern stokken og skæres dem i kvarte. Kom dem i en sauterpande med smørret og vandet og lidt salt og damp dem under låg i to minutter. Tag låget af og tilsæt eddike og sukker, vend forsig­tigt og lad væsken fordampe, så eddike, smør og sukker glaserer kålen. Smag til med salt og friskmalet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14116 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu