Sauteret rosenkål
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : |
|
|
Skyl rosenkålene, fjern stokken og skæres dem i kvarte.
Kom dem i en sauterpande med smørret og vandet og lidt salt og damp dem under låg i to minutter. Tag låget af og tilsæt eddike og sukker, vend forsigtigt og lad væsken fordampe, så eddike, smør og sukker glaserer kålen.
Smag til med salt og friskmalet peber.
|
|
Opskriften er vist 14116 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne