Spinat Fettucine med bacon og champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : fedtsyl Indsendt : Red : |
|
|
Bacon, snittede champignon, hvidløg og hakket løg svitses godt på en stor pande i lidt olie.
Hæld mælken henover og tilsat krydderier og bouillonterning. Lad det småsimre i 10-15 min.
Kog fettucinen i 2 min og lad den dryppe af. Tag et ildfastfad og bred fettucinen ud herpå. Hæld saucen henover og mix det lidt. Drys evt. med revet ost. Stil fadet i ovnen i max. 15 min ved 170 grader
|
|
Opskriften er vist 11672 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kokkejomfruen - 2012-01-05 18:10:16 Er ikke en ørn i et køkken, men denne nemme opskrift fik jeg alligevel hen. Ser utrolig lækkert ud og smager godt :-) Karen - 2007-02-05 17:22:23 rigtig god ret....nem at lave Svend Kok - 2007-02-05 17:21:27 Fantastisk opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne