Crispy kyllinge filéer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Kiki Dee Indsendt : Red : |
|
|
Cornflakesene knuses og ligges i en skål. Æggene klækkes og ligges i en anden skål. Stil skålene tæt på hinanden.
Først vender to fileterne i æg, og derefter i cornflakes. Det steges på panden, indtil fileterne er gennemstegt. God fornøjelse. Tips: Kan serveres med stegte, krydderyde kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 21859 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mohssin - 2007-07-27 14:32:37 meget kreativt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne