Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler)

Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
900 g.hakket oksekød helst inderlår
2.5 dl.grofthakket løg
1 knsp.Finthakket hvidløg
3 mellemstore tomater eller 2½ dl. konserverede tomater
2 mellemstore æbler
3 konserverede jalapeno chilis
1.25 dl.rosiner
10 peberfyldte oliven
1 knsp.Kanel
1 knsp.nelliker
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
1.25 dl.mandler
 
Opskrift:
Varm 2 spsk. af olien i en stegegryde. Kom det hakkede kød i og steg det 5 minutter under omrøring, før løg og hvidløg tilsættes. Kom efter et par minutter de hakkede tomater, grofthakkede æbler, rosiner, halverede oliven, kanel, nelliker, salt og peber i og lad det småstege i ca. 20 minutter.

Varm resten af olien op på en pande, kom de smuttede og snittede mandler i og rist dem gyldne. De bliver let brændte, så der skal røres i dem hele tiden. Kom mandlerne i picadilloen og server den som hovedret med ris eller bønner.

Den kan også anvendes som fyld i tamales, tacos eller grønne peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9900 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu