Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Varm 2 spsk. af olien i en stegegryde.
Kom det hakkede kød i og steg det 5 minutter under omrøring, før løg og hvidløg tilsættes.
Kom efter et par minutter de hakkede tomater, grofthakkede æbler, rosiner, halverede oliven, kanel, nelliker, salt og peber i og lad det småstege i ca. 20 minutter.
Varm resten af olien op på en pande, kom de smuttede og snittede mandler i og rist dem gyldne. De bliver let brændte, så der skal røres i dem hele tiden. Kom mandlerne i picadilloen og server den som hovedret med ris eller bønner. Den kan også anvendes som fyld i tamales, tacos eller grønne peber. |
|
Opskriften er vist 9900 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne