Koteletter i fad 13
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Fotorina Indsendt : Red : |
|
|
Steg koteletterne på en pande, kom alle krydderierne på. De skal bare bundes på hver side. Derefter ligges de i en ovnfastfad. Steg champion, løg på den samme pande, put evt lidt af krydderierne på. Alt efter hvor "stærk" en sovs man er til.
Da de er færdige med at brune, kommes de over koteletterne. Hæld dåserne med de flåde tomater henover.
Pandes koges af med fløden, tilsæt kulør, samt en smule maizena til jævning.
Cocktailpølserne hældes ud over koteletterne inden fløden.
Put fadet i oven 1- 1½ time.
Ris koges til.
Tips: Hvis man er til bacon, kan man supplere retten med at stege lidt bacon, sammen med løg og champion. |
|
Opskriften er vist 13460 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-12 17:35:50 Hvad med temp på ovn? Fotorina - 2007-01-16 11:33:50 Den opskrift er fra min mor, det er den eneste måde jeg kan spise koteletter på. De bliver nemlig ikke tøre på denne på. Prøv det, kan jeg kun sige :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne