Carne de Porco à Alentejana
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger og krydres med den moste røde peber, salt, nogen persille, et fed hvidløg, laurbærblad, hvidvin, peber korn og kryddernellike.
Lad det hvile i mindste fire timer.
Steg kødet i margarine. Når det er stegt tilføjes marinaden. Så forberedes muslingerne. Hakket løg, en kryddernellike et fed hvidløg, 1½ dl olivenolie og to tomater skrællede og moste, krydre med salt og peber og tilføj muslingerne. Steg de skivede kartofler. Læg det stegt svin kød og stegt kartofler i en terrin og tilføje de kogte muslinger, drysse og persille og koriander. Tips: Bemærk: Hvis du kog frisk muslinger, vask de af omhyggeligt og vand og salt, således at de er fri for alt sandet. |
|
Opskriften er vist 15265 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Holger - 2008-01-27 11:10:51 Jeg prøvede at køre en halv portion, brugte 200g frosne blåmuslinger, fulgte eller opskriften til punkt og prikke. Resultatet meget tæt på det jeg prøvede i Portugal. Rigtig lækker. Er der nogen der har et godt forslag til en tilhørende salat? Der mangler fyld. Igor - 2007-11-09 15:35:12 Per- Det er næsten helt rigtig...jeg er portugiser...man steger kødet i oliven olie, og når kødet er færdig tilsætter man muslinger med skaller indtil det er åbne (japanske muslinger, eller det er "ok " fordi man er i Danmark at bruge blå muslinger, dog uden skaller eller kammemuslinger. Kartofler skæres i terninger og er stegte som "pomme frittes", Man blander kartofler med kødet og server. Men ellers det er dejligt at se mit landets gastronomi på dansk. Per - 2007-02-25 08:12:28 Jeg har oversat opskriften fra engelsk, men der er lidt mangler, f.eks. ville jeg tro at kødet skulle brunes i margarine, og siden koges mørt i marinaden. Muslingerne mangler der vægt på, og jeg vil tro at der er brugt afskaldede muslinger i opskriften, og at de skal varmes/koges med i tomater og olivenolie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne