Koteletter i fad 14
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
De rensede champignoner skæres i skiver, og løget skæres i ringe, og derefter svitses de på panden. Koteletterne bankes let med hånden og brunes. Panden koges af med fløden, krydderier og hakkede tomater. Koteletterne lægges i et smurt ildfast fad, - løg og champignon tilsættes. Sauce og cocktailpølser hældes over. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Tips: Serveres evt. med ris og salat. |
|
Opskriften er vist 18858 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-19 16:51:51 Hjemme hos os er vi lidt imod fløde i vores hverdags madlavning. Er det muligt at lave samme ret bare med mælk eller vand istedet for fløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne