Paneret nakkekotelet med ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af på et dørslag og vend den med hakket persille. Koteletter: Vend koteletterne i æg og derefter i rasp tilsat salt og peber. Brun dem i olien på en pande ved god varme i ca. 1 minut på hver side. Læg en skive ost oven på hver kotelet, hæld vandet ved, tilsæt rensede hele eller halve champignoner og lad det hele småstege under låg i ca. 12 minutter Tag derpå kødet af panden. Spæd evt. med lidt mere vand og bring væden i kog. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 3843 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne