Tyrkisk ovnret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : Helle Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Alle grønsagerne lægges i et ret dybt ovnfast fad. Bland dem lidt.
fordel/smuldr okse/lammekødet over grønsagerne. bland det lidt ned mellem grønsagerne. Bouillon: alle ingredienserne blandes i det kogende vand og hældes over kød og grønsager. Læg stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 185 gr. i en time. Tag stanniolen af efter ca 30 min. Tips: Serveres med: Basmatiris, tzatziki, grøn salat og tyrkisk brød (el. flutes) |
|
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-22 17:14:17 Nem og utrolig lækker ret sus - 2013-05-22 23:23:49 Har lavet den til personalemøde i dag (10 personer), dog var champignon og auberginer saltet og afvandet først og brugte kun halv mængde bouillon. Men så blev det også super godt.. Jaya - 2009-07-06 20:52:18 Vi har lige lavet opskriften i dag og den var meget skuffende. indsenderen - 2007-02-14 15:22:16 Vil lige sige at opskriften kommer fra en tyrkisk resturant i Randers.... og det smager himmelsk.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne