Koteletter i mornaysauce

Koteletter i mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store koteletter uden skaft
5 dl.Mornaysauce
1 ds.flåede tomater
1 pakkebacon
1 ds.majs
1 bakkechampignon
2 ds.cocktailpølser
4 skiverost
 tørret oregano
 
Opskrift:
Klip baconen i små strimler og svits disse på panden til de er gyldne.
Tag dem af panden og brun derefter koteletterne i fedtet til de er gyldne på begge sider. Tag dem af panden og læg dem i et ildfast fad med baconen drysset over.

Bland derefter mornaysauce og flåede tomater i en skål og tilsæt skiveskårne champignon, majs, og cocktailpølser. Hæld dette over koteletter og bacon.

Læg til sidst en skive ost over hver kotelet og drys med tørret oregano. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. en time.

Serveres med f.eks. løse ris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 21402 gange,
og udskrevet 328 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-22 12:07:28
Utrolig lækker, fin gæstemiddag