Koteletter i mornaysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Dorthe Indsendt : Red : |
|
|
Klip baconen i små strimler og svits disse på panden til de er gyldne.
Tag dem af panden og brun derefter koteletterne i fedtet til de er gyldne på begge sider. Tag dem af panden og læg dem i et ildfast fad med baconen drysset over. Bland derefter mornaysauce og flåede tomater i en skål og tilsæt skiveskårne champignon, majs, og cocktailpølser. Hæld dette over koteletter og bacon. Læg til sidst en skive ost over hver kotelet og drys med tørret oregano. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. en time. Serveres med f.eks. løse ris og flutes. |
|
Opskriften er vist 21402 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Birgith - 2008-02-22 12:07:28 Utrolig lækker, fin gæstemiddag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne